(I samarbete med On Running Sverige)

Hallå raringar!
Igår var jag injuden på ett himla härligt event i Göttlabörj!

Har ofta svårt att hinna gå på trevliga saker jag blir inbjuden på men igår stämde det bra eftersom jag ändå skulle spela in poddis med Skatan.

Jag lämnade Båstad 06:00 och i vanliga fall tar det 1 tim 45 min till Gbg. Men jösses vilket stopp där var i Kungsbacka.. Sen ytterligare stopp i Mölndal och tredje stoppet innan jag skulle svänga av mot Gårda. Väl inne i stan var jag så stressad att jag körde fel och la mig i en vänsterfil (skulle svänga vänster) på Sten Sturegatan men insåg när det kom en mötande bil att det absolut inte var enkelriktat. FÖRLÅT du fina kvinna som satt ilsk som ett bi bakom ratten. Det var bara endast mitt fel. Förlåt!

Väl framme 30 min sen var där fullt av fina goa tjejer på Hotel Bellora. Petra Månström skulle presentera sin bok och hålla ett löppass. Monika Björn presenterade sin bok och höll en liten yogaklass på Celloras nya fina gym. I en söt liten påse fick vi böckerna, ett par strumpor på Godcoco, ett kit med kläder från Röhnisch och……. heeeeeelt freaking amazeballs perfekta skor!!!!! Vattentäta favvosar!! Jag som kommit in dyblöt om mornarna nu när hösten kommit till byn. Inte nog med att de var vattentäta. Jag studsade fram som Tiger i Nalle Puh också ! Hahah ! Tack On Running! Skon kan du läsa mer om HÄR.

Nu ska jag fortsätta jobba på mitt flow jag tappade för några veckor sedan. Gör allt i min makt för att ta kontrollen och få den tillbaka igen. Börjar med att skicka några offerter med hopp om napp och några mail om nya spännande projekt. I eftermiddag är det frisören för trollen. Alltid lika spännande att se hur de vill ha håret.. =)

Pöss o kärlek!

(Detta är ett samarbete med On Running Sverige)

Å här är bilder från eventet i ett klassiskt Göteborgs -väder:)

Så goa hela högen! Lotta, Shokan, Therese, Marie, Emma….. ja allihop! Sötnosar!!!!!

Monika Björn. Finns nog inget den kvinnan är halvbra på. Typ proffs i allt:) Hennes yoga alltså…..:) mmmmmm….

Fina Alice från Barrys BC i Gbg och den alltid lika goa Annika Sjöö;)

Tights från Röhnisch . Flattering zigzag. På bilden är det mina svarta Waterproof, Blå o röd Cloudflow samt röda On Cloud.