Måndag förmiddag! Aldrig varit härligare! Wow som jag längtat!!! Ett långt jullov med små troll är till sin ända och jag ber till gudarna att denna pandemi nu börjar se sitt slut snart.

Jag har varit trött så trött och pepp så pepp. Som en vandrande jojo med känslorna högt och lågt. Vad är rätt, vad är fel? Gör jag tillräckligt, duger jag, blir vi sjuka nu eller klarar vi oss?

Jag har jobbat med acceptans och tillåtelse i allt! Att få känna och leva ut allt. Jag har skänkt tankar åt de som lider och åt de hjältar som jobbar för att hjälpa våra sjuka. Herregud vilka hjältar!

Jag har som tur verktyg att klara mig igenom det mesta och vill så gärna sprida det med er! Träffa er för att få dela med mig av det jag kanske kan ge i all denna elände. Ingen kan göra allt men alla kan göra något och detta vill jag så gärna!

Det är ambivalent känsla att lägga ut om vårens event men jag vill tro att med vaccin och vetskap om riktlinjer kan vi klara detta och till våren börja smyga oss ut igen. Skulle det inte kännas rätt då… Ja då flyttar jag helt enkelt allt till hösten. Ingen stress med något. Men jag är ju så galet törstig på att få jobba med er igen. Träffa er på riktigt, dela alla känslor, tankar och få svettas , gråta, skratta. Allt med respekt för riktlinjer såklart! Rakt igenom.

SÅ. Varmt välkommen att kika igenom några av vårens event. Det kommer fler inom kort.

Om du inte vill det så har jag finfina kurser och klasser online just nu.

På Soulworkclub jobbar vi med ett helt nytt program för dig som är ny. SoulStart. 6 veckor långt för dig som vill starta där du är nu och mjukt och fint jobba dig till en vana med alla delar såsom SoulSurfing, SoulFood, WorkIn, WorkOut. Läs mer om detta program som är en engångskostnad om 995:- och du har tillgång till programmet i 9 månader. HÄR

Om du hellre vill ha olika klasser och en månads schema med dynamiska pass såsom utmanande kan du kika på vårt Membership HÄR .

Den 1 februari startar en kurs på Mymowo som håller i sig hela februari! Den heter Balans inifrån och Ut.

Från Mymowos hemsida:

Balans inifrån och ut är en 28 dagars kurs med fokus på hållbar hälsa och rörelse tillsammans med en av Sveriges främsta inspiratörer inom träning och hälsa Ida B Olsson. En kurs utan krav och prestation med syftet att ge dig verktygen för dig att ta hand om dig själv och ditt inre och lära dig att se på träning som belöning till både kropp och knopp. Här får du färdiga träningspass, liveföreläsningar, liveträningspass och värdefull guidning av Ida med konkreta tips för att hitta balans i livets stora delar. 

Kursen innehåller:
– Två live-föreläsningar och två live-träningspass tillsammans med Ida B Olsson 
– Träningspass
– Veckobrev med konkreta tips och verktyg
– Möjlighet att ställa frågor och dela med sig av sina upplevelser med andra kursdeltagare i sluten grupp

Läs mer och anmäl dig HÄR

Så nu hoppas jag vi ses antingen på skärmen eller in real life till våren!

Är så pepp på att få träffa er godingar igen! Wiiiii!!!

Varm kram och kärlek