Det finns så himla mycket roligt att göra. Jämt. Hela tiden. Sedan finns det saker en måste göra. Såsom arbeta, tvätta, laga mat, betala räkningar, läxor etc… Det kan lätt bli kaos i maskineriet.

Hur gör man då för att få lugn i en stressig vardag och hetsigt liv? Jag har ett tips och det är att ha olika huvudfokus. Alltså att man sätter små delmål. Att just denna hösten fram till jul fokuserar jag på mitt jobb, mina två barn och styrketräning.

Det är huvudfokus och det andra görs ändå. men jag stressar inte över att inte hinna byta gardinerna i köket eller att umgås med vänner och bjuda in på middagar eller att lära mig italienska. Jag har 3 huvudfokus just nu och till våren kanske det blir några andra.

Det får mig att bli mer samlad i en rörig stressig vardag. Att veta att jag ska lägga den största delen av min tid på dessa saker och inte springa halvt på alla.

Det kanske kan hjälpa dig me tänkte jag.. =)

Ha en fin dag vännen!

Puss o Kram

Ida

Denne killen går sista året på förskolan. Sista året jag kan hämta/lämna och därmed umgås med honom som jag själv vill. Det vill jag ta vara på.

Vi älskar att vara aktiva tillsammans jag och Charlie! Han har precis lika mycket spring i benen som mig =)

Min ybersmarta lilla prinsessa! 8 år och bli bara större. Älskar våra samtal om livet. Älskar henne.