Hej alla finisar!

Hoppas ni har en makalöst bra tisdag!

Jag har så mycket som snurrar nu och är galet pirrig inför en stor föreläsning uppe i Sandviken på torsdag. Har fått den stora äran att få föreläsa för Sandvik Coromant.

Jag ska prata om hållbar hälsa och lite inre värden. Ska bli superkul och samtidigt superpirrigt som sagt… =)

Jo.. livet är just nu kaos. Som det brukar vara innan jul väl..? =) Jag skulle så gärna vilja ha tid att julpynta, baka och pyssla men det finns bara inte tid för allt. Något som jag TAR mig tid till är min egentid. Jag lyssnar på vad kroppen behöver såsom en myslogg i skogen, yoga eller hög musik och tunga vikter. En liten stund klämmer jag in några gånger i veckan trots kaoset. Vad händer? Jo jag vet att jag får kraft och energi att lösa kaoset… För till slut snurrar det ju bara runt i bollen och jag vet varken ut eller in…

Men försvinner alla måste mirakulöst upp i luften då? Alltså nej verkligen inte… Jag har ju precis som du, massa måsten för att få livet att gå ihop och en kan inte bara stuga ut i skogen och sedan tro att någon annan gjort det åt en såklart.. =) Jag gör det också. Fast med mer glädje och effektivitet när jag fått en stund återhämtning/påfyllnad av något slag.

Så… Har du inte tid? TA dig tid. Ta tiden att fylla på för att kunna prestera och leverera. Jag lovar att det går 100 gånger lättare.

ha en fasligt fin dag!

Puss o kram Ida

 

Bild tagen av den duktiga Halina Fritsch i min studio schlätta.