…..eller är den verkligen klar redan..?

Jag är iallafall SÅ redo för resten av året. Fulltankad med kärlek efter så galet mycket tid tillsammans med mina älsklingar. Vi har inte varit många timmar ifrån varandra under dessa månader och jag känner att hela min själ är fylld!

Det är verkligen ett privilegium att få jobba hemifrån och låta barnen ha sommarlov. Jag är evigt tacksam att jag skapat den möjligheten åt oss.

För ja… jag och Daniel har skapat det. Vi är båda uppväxta med hårt arbetande föräldrar och ingen av oss har fått något gratis. När jag flyttade hemifrån hade jag 3200:- på mitt sparkonto. Pengar jag själv sparat på diverse sommarjobb sen jag var 12. Inte många kronor ens då men det var mina. Sedan jag tog studenten har jag jobbat än hårdare och ibland gått från ett städpass på 10 timmar till kvällsjobb på restaurang. Så efter ett tag köpte jag mig en egen liten VW Polo. Så stolt jag var. Blå var den och bara min:)

Hursomhelt ska jag inte gräva djupare i den frågan men vill kanske belysa delen av att inget i vårt liv har kommit gratis. Allt är målmedvetet och med hårt arbete. Så att kunna bo vid havet och jobba mindre under sommaren är en ynnest men ett mål som är nästan 20 år gammalt. Så skam den som ger sig hörni!:) Bara tålamod som krävs….;) ( sa hon med en stor nypa salt)

Nu är vi iaf redo att ta oss an livets nya utmaning- Permanent boende i Båstad. Älskar denna lilla by där jag kan se havet varje dag, dofta skog varenda minut och blicka ut över åsen och ibland se molnen röra sig nära toppen…

På torsdag börjar mina små godingar skolan. Vet inte vem som är mest nervös.. Jag eller dom.. hahah!

Imorgon har jag möte i stan och tänkte gå o köpa dem en skolväska var och överraska med.:)

Hoppas din sommar varit just så som du önskat och att du nu är redo för höst. Igårkväll tände jag ljus ! Såååå mysigt att få göra det igen!!

Här är en blidbomb från lite av vår sommar.

Vi har hunnit med stort event på Riviera, VM, underbar midsommar, tennisskola, seglarskola, golfskola och massa bad. Vi har även haft middagar, cyklat på bjärehalvön, picknick vid stranden, haft kalasvecka under tennisen, haft event på tennisveckan samt hållt föreläsning, varit på Smögen , lärt oss padel och avslutat några dagar i Italien och längs Amalfikusten. Den sista veckan var den bästa. Då var det bara vi 4. Jag är aldrig så lycklig som då. Tack familjen för att ni är mina! TACK!

Tack också alla vänner och nya vänner som förgyller livet! Älskar er!

Önskar dig massa kärlek!

Kram Ida