Hej godingar!

Gårdagen var en sån härlig dag som en liksom får SÅ mycket energi av!

Hade vilodag från träning både fredag och lördag. Men en mjuk promenad för att vakna till liv fick det bli. Älskar att få en stund för mig själv och mina tankar innan världen vaknar. Enkel behöver det på dagen, andra på kvällen, jag på morgonen….

Några tror att jag tränar varje dag. Det är verkligen inte sant. Om jag hade gjort det hade jag gått sönder…. Man ser inte allt i sociala medier. Det är ett urval av ens liv. Träningen är absolut en stor och väsentlig del i mitt liv eftersom det ju är mitt jobb. Jag måste hålla mig vältränad för att kunna jobba med just träning såklart. Men jag vet också vad kroppen behöver. Vila är verkligen ett vapen och en vinnande faktor för att hålla i längden…:)

Efter min lilla mysmorgon var det full fart med kalas och besök från vänner. Jag kallar dem Smökerö. Några från Smögen, några från Ekerö:)

Jag invigde mina nya jeans från Replay som jag bara äääääääälskar!!!! Se bild…. (Whitson är modellen )

Daniel och barnen gick till badhuset efter pizzalunch på Esti och jag tog med mig resten av gänget på en sightseeing i Vara. Väl hemma fick jag väääärldens finaste gåva från Therese!! Se kaffemuggarn längst ner med alla mina favvo-ord!!! Magiska!!!!

Sedan fixade vi god middag och njöt av Hunkens väl utvalda viner och magiska matlagningskonster!

Tog inga kort på kvällen. DÅ har jag roligt!:) Om jag glömmer det….

Idag skiner solen igen hörni …. Livet! Älskart!!!

Pöss o kräm!!!