….. den ack så efterlängtade våren!!!

Vaknade till 8 grader och vindstilla. Tog mitt citronvatten på balkongen. Kysste Hunken och tog några djupa andetag och skänkte några minuters tacksamhet över livet. Hälsan och kärleken.

Speciellt efter gårdagens lilla minitrauma blir man så uppväckt av hur snabbt livet kan ändras.

Efter morgongos med små troll pep jag iväg till bageriet och köpte färska frallor till mina älsklingar och njöt av morgonsol genom mitt fönster och en kaffe till….

Tänk så lite man behöver egentligen? Jag älskar mina väskor, skor och vackra klänningar. Absolut! Men det jag blir lycklig på riktigt av är sol, hav, barnen, kaffe, hunken och motion. Utan inbördes ordning såklart :):) De grundläggande behoven. Är de fastställda är allt annat bara en härlig bonus….

Nu ska vi åka hem till Schlätta . Packa upp, packa om. Imorgon ska jag på jobb i Berlin.

Spännande som sjuttsingen!!

Häng me vetja!

Ha en skön söndag raring!!

Kram Ida