Hej raringar!

Under en tid har jag och Miranda smusslat med en alldeles ny lansering som igår släpptes! RunAngel! Ett personligt överfallslarm som väcker uppmärksamhet.

RunAngel är perfekt för självständiga joggare, ungdomar, cyklister eller för er som vill känna lite mer trygghet i vardagen.

Vid aktivering ger RunAngel ifrån sig ett alarm med en signal på 120 db. Det är samma styrka som att stå framför en högtalare på en rockkonsert. Syftet är att dra till sig uppmärksamhet vid eventuella överfall.

Larmet är kopplat till din smartphone via Bluetooth och skickar SMS och e-mail till 3 utvalda, förprogrammerade kontakter. Meddelandet visar datum, tidpunkt samt kartposition om var du befinner dig.

Den är enkel att aktivera genom att trycka en gång på mittenknappen där ljudvågorna visas. Aktivering sker genom att trycka på den lilla knappen på armbandet en gång.

Via en kostnadsfri app (Android eller iOS) kopplar du enkelt ihop din smartphone med din RunAngel. Via appen kan du sedan skicka tyst alarm till de utvalda kontakterna, visa aktiveringshistorik och ställa förinställda nödmeddelanden.

”Detta är inte en produkt för att cementera rädsla. Runyngel är ett verktyg för att öka tryggheten på samma sätt som att man bör använda reflexer när det är mörkt” säger Martin Liljegren grundare RLVNT Distribution AB

Igår hade jag den stora äran att bjuda in ett gäng starka damer till Bjertorp Slott för att testa och visa produkten.

Vi mysjoggade i pudersnö, kastade däck och åt ljuvlig middag med djupa samtal, skratt och närvaro.

Produkten finns att köpa på bl.a Sportamore, Kjell o Co, Claes Olsson, Nordic Wellness m.m.

Jag är stolt ambassadör och användare av bandet och hoppas aldrig någonsin behöva använda det. Men det ger mig en extra trygghet i livet. Precis som jag har flytväst när jag åker båt, reflex i mörker eller bilbälte i trafiken.

Ha en fin helg nu raringar!

Har ni fler frågor om RunAngel- maila miranda@justcreate.se

Puss o Kram

 

Väger inget och man kan skölja av gummiarmbandet.

SÅ vacker dukning vid vårt bord. Världens bästa Emma som lagt sin hand på detta konstverk.

Klart vi skulle kasta däck.

Å välta däck..

Myslogg i pudersnö!

När mörkret faller på berättade Miranda mer om RunAngel.

HUR snygga?!? Lika fina inuti! Åååååå!! Godingar!

Kolla in Monikas skor! ! Älskar!!!

Åse – helsingborgs vackraste yrväder! Mia Rossling förgyllde med en imitation av Maria Montazami, Malin Nyhlen skred runt som en sessa i sin kreation! =)=)

Min allra allra finaste Mira!!!

Den gamla gympasalen är omgjord till ett perfekt konferensrum.

VD Victoria berättar om slottets historia.

Dessa unga snygga tjejer! Moa o Elin! =)