Hej godingar,

Jösses amalia så dagarna och veckorna rusar iväg! Jag kan förstå att du som har ett administrativt arbete på ett och samma skrivbord 8-17 inte riktigt förstår vad jag jobbar med… Men jag kan lova att det är mer än vad man kan förstå. Tänk att allt det ni delegerar om i ert arbetslag eller team är jag. Jag gör allt ifrån att planera marknadsföringen till att utföra den och betala den. Jag raggar den kund som sedan skall få en offert som sedan ska få ett skräddarsytt paket och som sedan skall följas upp och därefter faktureras. osv osv.. En del i mitt jobb är så galet kul att man ibland glömmer av den mer arbetssamma och sega delen.. Och en del är mitt och Mirandas samarbete med Resia! Just idag har vi den stora äran att vara med i en native-annons i Elle tillsammans med vår partner. Tack team Resia! Om du vill läsa vårt reportage kan du klicka in dig HÄR.  

Idag kom hösten till Båstad. Riktigt kallt faktiskt! Fick vända med barnen i dörren som jag håll på att skicka iväg till skolan med sommarjackan, att ta på sig en tunn dunjacka. Bra drag när jag nu var ute på lunchen för att gå och kolla på vårt nya kontor! Kommer bli så fint! En jättehärlig lokal här i Båstad som jag ska dela med Hunken.

Hoppas din måndag börjat fint!

Har du lyssnat på dagens poddis? Om inte… stoppa in lurarna och ta en prommis ikväll vetja!

Podcasten Sessan & Skatan hittar du HÄR .

Ha en fin dag!

Kram Ida

Våra fina kläder i bilderna är från Replay Sweden såklart =)