En festival fylld av värme och kärlek!

Så fort jag kom in på området möttes jag av solglittrande människor. Hamnade i famnen på Cecilia Duberg, Matthew Griffins, Tobias Karlsson och en av arrangörerna David Enroth .

”Hej! Varmt välkommen” sen var tjattret igång. Fyllt av ljus och glädje.

Jag bara stod där mellan dessa människor och log!

När jag sen gick längre in på området och fick se alla deltagare som var i full gång! Endel på Procedos-mattan, några i en meditationscirkel, några andra vid foodtrucksen och hela mässhallen full av nyfikna själar som frossade i yogamattor, oljor och träningskläder.

Jag minglade runt med min kaffe därinne och varenda en jag mötte , mötte mig med ett leende eller en kram. Så gjorde alla mot alla! Det är en gammal rough lokal vilket tillsammans med SJ-pallar och lite mattor gjorde det så avslappnat. Ingen förmer än någon annan. Alla nyfikna , spända och öppna!

Jag åt en himmelskt god kikärtsgryta till lunch och efter skulle min klass starta. Tabata Outdoor. Jag hade hört att det kunde komma regn men kunde aldrig föreställa mig SÅ mycket regn!! Hahah!

Är galet impad av de deltagare som krigade med mig i fullständigt spöregn och blåst ute på bananpiren! När klassen var slut var också vi slut och dyblöta. Sen kom solen igen… Hahha! Jaja… livet ! Real life!

Jag fick ta på torra kläder och åka till Liseberg för att möta upp släkt och familjen för att fira svärfar som fyllde 75. Vi hade en urmysigt eftermiddag. Jag vann på ”biltankningen”. Alltid! Min absoluta favorit! Hahah! Sen hur det gick inde andra behöver vi inte tala om…

Så. Ha nu en makalöst bra dag så hoppas jag vi ses på Prana nästa år!

Pöss löss!!

/Ida