Den ultimata lördagen…. En lördag jag faktiskt har längtat till. En lördag helt utan krav, måsten och tider att passa. Tillsammans med de jag älskar och levt mitt liv tillsammans med.

Jag väcktes av min lille C 05:50 och vi tände ljus i hela huset. Jag yogade en stund sedan gav jag mig ut för en kort mysjogg innan regnet kom… Då fick jag avbryta rundan och gå direkt till bageriet. Att komma hem utan barnens favoritfrallor frön Knut-Jöns hade inte varit populärt:)

När jag kom hem dyblöt och svettig tänkte jag att det ändå var lika bra att se om havet ville omfamna mig. Det ville de! Med iskall kyla som gick ända in på märgen svalkades min kropp och efteråt är det som om sinnet klarnar och den friska känslan liksom startar om hela maskineriet… Det är en härligt känsla med kalldopp i havet alltså:)

Sedan kom mamma, pappa, Jocke och Emma. Vi lunchade på Norrvikens Trädgrådar innan vi åt födelsedagstårta hos oss. Mamma har fyllt år. Inte en dag äldre än 32…;)

Kvällen bestod i Hunkens fenomenala matlagningskunskaper …. Alltså all denne mat som denna karl lagar… SÅ gott! Proppmätta satte vi oss alla ( läs ..jag fick ta disken…)  och såg Sverige dansa iväg med Luxemburg . Målkalas helt klart! 🙂

En dag i livet som blev sådär helt perfekt!

SÅ tacksam!

Ha en skön söndag godingar!

Morgondopp i oktober;)

Har faktiskt börjat ransonera ner kaffet till ca.3 koppar/dag… Går inte alla dagar men jag kämpar!

Blir helt tårögd… Så fina! Min lillebror o hans Emma! SÅ fina inifrån o ut!

Nämen fanns där en jungel på Norrviken?:) Jeans från Replay, gammal cashmere från samsoe och boots från Italien

Jag hann med en ”tant-tia”… En kort knopp på soffkanten innan middagen. ÄLSKART!:)

Barnens största idol- morbror Jocke