Hej raringar!!

Så var det ju redan torsdag igen!

HUR fort går inte veckorna? Tur att en hinner ha lite sköj under tiden 🙂

Denna veckan har bestått av att försöka rodda livet som egen företagare med den mest hektiska perioden och att pyssla om små krassliga troll…. Inte alls gjort i en handvändning men allt går om en vill.

Barnen är verkligen på riktigt det allra bästa jag någonsin gjort men herregud att en ska veta att de kräver sitt..

Skulle varit i Barcelona på en kul grej i veckan och imorgon skulle jag få ta på finklänning och gå på smoking -fest på slottet. Men…. vad är väl en bal på slottet…:) Det kommer fler och barnen behöver mig mer.

Hoppas du får en fin torsdag!

Jag är mallig över mina nya fina kläder från Röhnisch Limited edition.

Vill du köpa dem kan du klicka in HÄR

Puss o kram!!

Bilder tagna i eftermiddagssol av den helt ljuvliga Halina Fritsch