Hej kompisar!

Redan onsdag och halva veckan avklarad. Jisses amalia så fort det gick!

Jag har kastats in i allvaret helt klart och överröses med jobb … Hahah! Jag som skulle ta det lite mer piano.? Hmm.. Ja när livet bjuder upp till dans får man tacka ja. Men också nej. Det är faktiskt helt okej.

Har du kommit igång hår, idag eller denna veckan? Ibland är man ju lite seg i starten så att säga.. =) Jag var nog det första dagarna förra veckan men nu är jag on fire!

Hunken kommer att jobba lite mer under våren vilket vi förankrat väl hos varandra. Det innebär lite mindre för mig då vi gärna vill att någon för det mesta är hemma med barnen. Jag älskar tiden nu! När de är så stora att man kan ”hänga” med dem, göra läxor och vara med på aktiviteter! Så kul! Sen ska ju tvätten tvättas och kylen fyllas och alla kalaspaket däremellan…ja ni vet… 😉

Men något som jag uppskattar är ändå att då ha lite fasta rutiner. Allt går så mycket smidigare då. Jag älskar att gå upp tidigt, träna eller yoga sedan göra morgonbestyren tillsammans med dom små innan skolan startar. Men min lilla stund på morgonen är SÅ viktig för att jag ska få till morgonen. Att veta vilken ordning man gör allt liksom.. =) De gångerna jag skulle sova längre, bli störd av något annat, då vet jag inte riktigt hur jag har det.. Blir helt snurrig i bollen och glömmer både gympapåsar och spiller ut allt kaffepulver på golvet.. =) Måste ha med åldern att göra tänker jag..

Men my point här… Testa att ta en stund på morgonen för dig själv om du kan. Du måste inte träna. Men bara ställ klockan 10 min tidigare och sätt dig med en kopp te eller kaffe och andas, reflektera över något du är tacksam för och sen, sen kan du ta tag i alla måsten… Det ger SÅ mycket mer än den extra stunden sömn för de flesta.

Ha en fin fortsatt vecka raring!

All kärlek!
Ida