Hej kompisar!

Hoppas du är taggad för en ny härlig vecka! Jag börjar med en galen dag med massa att-göra på listan och en sjuk liten dessa… men hon är allt piggare idag och får vara med mamma på jobbet =)

Tänkte på det där med att be om hjälp….Ett ofantligt svårt ord för många. ”Kan du hjälpa mig” …. Kan jag få be om din hjälp här”

Jag själv har ganska lätt för att be om det. Nu. Men inte alltid… Jag har lärt mig att det blir så galet bra de gångerna jag inte kan något, och ber om hjälp… =) Det blir så mycket enklare och så mycket bättre resultat..

Men ändå är det svårt.. Vi kan ofta känna oss dåliga eller nakna för att vi ju ber om hjälp.

Du gör som du vill såklart men nästa gång du inte kan, förstår eller kommer vidare… Testa att be någon om hjälp. Den personen blir stolt och glad över att kunna hjälpa och du får en vinst i att du faktiskt blir hjälpt. Oavsett om det handlar om en yogaposition, barnvakt, nätverkskontakter, terapi eller lyfta en tung kartong….

Här nedan… Jag trodde jag stod helt rakt.. Så ser jag sen att jag ju är böjd som en banan… Hahah! Då kom Elin och hjälpte mig till en rak position. Så kul när det hjälper att bli hjälpt.. =)

Ha en fin vecka. Nu ska jag be min lilla docka hjälpa mig med en sak i min mobil.. Hahah… Ja hon är 91/2 år och är redan vassare än jag på denna makapär..

Kram kram Ida

 

Hahah! Bananen ovan. Rätt med hjälp nedan.