Hej i stugan!

Oj som jag njuter av att vara hemma med mina!!!

Helgen har bestått av mys med barnen och mamma pappa som varit på besök. Alltså än så länge saknar jag inte Vara. Men jag saknar ju min familj! :(… Så äntligen fick jag ha dem en hel helg!!! Älskar älskar dem så mycket !!!

Igår var vi på fotbollens dag med charlie hela förmiddagen och jag unnade mig en löprunda efteråt.

På kvällen var vi på kvarterskrogen Hjorten tillsammans med mamma och pappa, morbror med fru. SÅ gott!

Idag tog jag pappsen på en cykeltur och avslutade med kaffe o macka. SÅ härlig stund! Kommer jag bära med mig som en ”topp -3-moments” med min far .

Ikväll blev det en snabb soppa, lite tofu och ruccola-sallad. Soppan blev sååååå god!! Testa gärna i veckan om du vill!

Ha en skön kväll!

Jag ska somna tidigt. Har ytterligare en fullspäckad vecka framför mig.

Varm kram!

Recept soppa:

500 g frysta eko ärtor

1 avokado

2 dl bladspenat

Salt o peppar

Citron

Lite riven parmesan

Toppa med böngroddar

Gör såhär:

Koka ärtorna i lite vatten som knappt täcker den i grytan. Häll i salt o lite grönsaksbuljong och en klick smör.

Mixa tillsammans med avokado o spenat. Pressa i lite citron. Häll i vatten om det behövs.

Servera med böngroddar.

Charlies första fotbollsmatcher! Han har fått förmånen att vara med i ett sååå fint lag med fantastiskt engagerade tränare! Sista matchen saknades en domare…. Vem tror ni tog fram gamla domarpipan? Japp! Jag har gått många steg i både domare- och tränar- utbildning för fotboll förr om åren. SÅ kul att gästspela igen!:)

Jag är SÅ impad av pappas insats! Vi cyklade 2,3 mil i mången backar och han kämpade på som inget! Wow! Min farsgubbe alltså!!!

Barnen fick lite mindre. Visste inte om de skulle tycka om den men det gjorde dom!! Så glad!!