Så var det redan torsdag! Wohooo va veckorna springer iväg… Kul ju! Livet är bra coolt ändå.. Att det liksom funkar alltihop… Från det att kroppen håller till att en får iordning på barnuppfostran, fakturabetalningar och överlevandes av november… För vi alla har vår kamp. Det vet ni va? Ingen glider igenom det här livet utan att ha motgångar, jobbigare stunder, sorg eller stress-frustration och ånger.

Men vi har också alla ett val om hur vi faktiskt vill forma livet. Jo. De flesta. De allra flesta fullt friska människor i detta välfärdsland med tak över huvudet, mat på bordet och ett arbete att gå till… KAN välja. Kan göra aktiva val för att få det där livet att snurra på.

Antingen snurrar en med… Det gör nog alla i perioder.. Men då och då kanske reflektera över vart är jag påväg? Vart vill jag vara ett år från nu? Vilka platser mår jag bra av att vara på? Vilka människor ger mig något? Vad vill jag med det här livet?

För det finns bara en väg och det är framåt. MEN du kan bestämma vart, hur och varför. Kom ihåg det. DITT val DITT liv! Magiskt att få leva!

Skeppar över en stor dos kärlek!

Jag hoppas kunna ha tid att blogga i helgen men om det är tyst så är det pga jag har en låååång yogautbildning. Från morgon till kväll alla tre dagarna plus att jag ska pendla 3 timmar varje dag.

Tycker om er iallafall! De vet ni!
Puss o kram!

/Ida

 

8 Sept. 2017 New York NY USA
Ida B Olson, workoutispassion.
Foto:Pontus Höök