Godafton kompisar!!

Ville bara kort kika in för att tala om för er att ni är så fina som läser, kommenterar och skickar fina meddelanden! Å så varm jag blir!

Ville också berätta att jag fått lite elaka kommentarer och märkliga saker som hänt det sista rörande mitt och min familjs privatliv ….

Jag har mycket ,mycket ,massor ,massor att säga om dessa saker men måste fundera lite på hur jag ska bemöta det….

Jag älskar att ha kontakt mer er här och irl. Men måste ta mig en funderare på om jag pallar ”trollen” som kommit lite nu…. Jag gör inget för att förtjäna dem. Faktiskt. Jag blir så sorgsen…:(….

Så synd om dumma ,elaka människor ska få vinna över all fina ,snälla!

”Bry dig inte …” säger de kloka… Men jag är en person som lätt blir ledsen när någon är elak… Jag kan inte bara borsta av mig tyvärr… Jobbar på det men jag vet inte om det liksom är värt…. Vad är nästa steg för detta troll? Mina barn? Min ambition är inte att ”bli känd” . Jag vill sprida kärlek och inspiration. Mitt mål är inte, har aldrig varit att bli någon annan än den jag är. Jag är jag. Precis som du är du. Oavsett hur många följare jag har. Jag kommer aldrig någonsin bli någon annan.

Jag är kluven….

hursomhelst har jag fenomenala vänner som jag får SÅ mycket kärlek ifrån . Å er som är varma fina! Ååååååå va goa ni är 99%av er….

Ha en skön söndagskväll! Imorgon blir det full rapport från dagen härliga bootcamp!!

Jag myser i soffan med de jag älskar mest..;)

Kram Ida

Tjejkvällen med mina fina kom så lägligt i torsdags. Fick lite kärlek och stöd.... Å bubbel. Det var gott!:)

Jag fick massa kärlek från mina tjejer i torsdags på tjejmyset…

Vi åt plockmat och drack ett glas iskallt bubbel. SÅ mys!