Hallå godingar!

Nu var det fredag igen..:)

En galen vecka som skall nu avslutas lika hektiskt och galet…

Igår var jag uppe med tuppen för att hinna njuta av lite plurr innan möte 08:15. Därefter rusade jag iväg till studion för att städa och proppa inför kungligt besök……;) Det var Charlie och hans klass som skulle komma på studiebesök hos mig i studion.

Jag tänkte väl att vi skulle gå igenom några snabba asanas (yogapositioner) för att sedan hugga in på mellisbuffen . Men döm om min förvåning när 20 st små 5, och 6-åringar sitter som ljus, gör exakt det jag gör och lyssnar med stooooora öron på allt som sägs. OCH med ett stort leende på deras läppar! Jag är SÅ imponerad av deras engagemang och kärlek! Jösses!

Efter 35 min yoga åt vi bär o frukt sedan drog vi på musiken på hög volym och hade disco med dansstopp. Denna glädje!!! Goa goa ongar!!!!!

Av respekt för barnen har jag inte lagt upp någon bild från vår förmiddag . Men jag tror ni kan se det framför er:)

Sedan vobbade jag hela em innan jag kände att energin behövde fyllas på… Så jag lämnade barnen hemma framför en film och en mobiltelefon som de kunde ringa mig på och gav mig ut i solen på en snabb runda. Lite dåligt samvete hade jag först men insåg vilken räddning det blev för att klara eftermiddagen och kvällens utmaningar.

Så… låt oss mammor inte hålla på med dåligt samvete när vi tar oss en stund för oss själva … För det ger en gladare och piggare mamma till våra små bästa i livet!

Ha en härlig fredag fina ni!

Massa kärlek!

/Ida