Idag vaknar jag med träningsvärk som heter duga… =) Älskart!

Igår hade jag den stora äran att få följa med Joanna och Felicia till Sats vid Hötorget. Toppen eftersom jag ju bodde på Urban Deli som ligger på sveavägen. Tillochmed en vilsen själ som jag hittade! Heija mig!

Vi började lugn och fint med liten prommis på bandet innan Flisan hade satt ihop en cirkel och Joanna en cirkel. Vi körde en cirkel i taget och 5 varv. När jag sedan trodde mig ha överlevt passet så skulle det minsann intervallas på bandet också… Dra rävs i grus va jobbigt det var! Alltså 3 första kändes som en walk in the park.. Jag liksom hade självförtroendet liiiiiite för högt och sträckte på mig där jag sprang på bandet i källarn under sveavägen… Så kom nr. 4 sen 5 osv… Vid intervall nr. 8 kände jag lätt illamående. Vid 9 började jag se lite blek ut när jag såg mig själv i spegeln… När jag slutligen var inne på 10an och den tog slut så satte jag mig ner. Kunde inte prata, kunde bara tänka var jag sist såg en soptunna som jag kunde kräkas i… Men vågade inte resa på mig riktigt än för då var risken att det kom rätt på golvet bland alla snygga sthlmare som tränade där nere en tidig arlamorgon i december …

Som tur var lugnade det ner sig och jag kunde traska hemåt. Frisk luft, en dusch och stooooor frulle gjorde mig till människa igen..

Jag har tränat mycket såhär förr.. Elle… ja för typ 5 år sen.. Sedan märkte jag ju hur kroppen faktiskt inte mådde bra av det så tidigt på morgonen. Nu börjar jag gärna dagen med en lätt träning. Antingen rask pw, myslogg, cykel eller yoga. De där hårda passen är kul ibland men har inte lägre samma fokus i mitt välbefinnande. Yoga, löpning och 3D-träning etc… Där känner jag att min kropp svarar bättre. Har (ta i trä) aldrig smärta längre.. När jag tränade mycket grit, bodycombat, hård styrketräning och bara tabata så kände jag att jag alltid hade lite ont någonstans.. Nu tränar jag gärna ett riktigt tufft pass/vecka men resten av passen tränar jag med kärlek och känsla till kroppen. Belastar och utmanar men inte tills jag kräks… Fat som sagt.. Ibland är det också ”kul” att se vad kroppen klarar… =)

Här är passet för dig som vill testa. OBS! Ät frukost innan om du ska göra det på morgonen eller gör det senare under dagen när du vaknat till liv.. =)

Cirkel. 5 varv/cirkel

A)

15 Squat jumps

20 sidosteg med gummiband/miniband

15 raka marklyft

20 Russian twists

5 sprintar a 40 m

B)

15 smala knäböj med två kb. En på varje sida nära kroppen

15 utfallssteg med vikt

15 boxhopp

15 mage (valfritt)

15 skaters

C)

10 x 25 sekunders snabba sprints på bandet. 15 sek vila mellan

Over n out!

Puss o kräm på er godingar!!!!

 

 

 

Joanna o Flisan. Kämpade som två små söta prinsessor !

High five!

Utfallssteg. En garanti på träningsvärk för mig varje gång..

Starka kvinna! Här sprintade vi det sista….

Morgonens team. Ser jag inte lite blek ut…. =) Hahah! Skjut mig…