Det finns lycka som är kortvarig och pirrar till lite i kroppen.

Så finns där lycka som gör varenda cell alldeles bubblig.

Jag känner just den sistnämnda så tydligt när jag är nära någon av de jag älskar mest. När Charlie kramar mig länge, när Stella vill ligga i mitt knä och jag stryker hennes hår eller när Hunken kommer bakifrån och ger mig en varm kram när jag står o diskar.

Den där speciella känslan upplever jag än tydligare ju mer närvarande och avslappnad jag är själv. Jag har senaste åren gått djupare o djupare in i min Yoga-resa och nu senaste månaderna praktiserat YogaNidra var eller varannan dag.

( se HÄR om du är nyfiken på att testa min fina Johannas förtrollande yoganidras)

Jag upplever än starkare känslor. Djupare. Mer som att livet stannar när jag mår helt bra.

I torsdags var jag i Cph tillsammans med mina bästa vänner. Där var också ett tillfälle där jag rakt igenom mådde så bra att jag glömde både tid o rum. Att ta upp telefonen fanns inte ens på kartan under eftermiddag/kväll. Då hade mina vänner förtrollat mig och jag var i ett lyckorus.

Samma sak med familjen i helgen. Lyckorus. Lugnt, ljuvligt pirr i hela kroppen.

Det låter säkert konstigt men asså herregud så härlig den känslan är. Speciellt eftersom att man mestadels av tiden far runt som en illbatting o försöker hinna med jobb, para ihop strumpor, köra till friidrottsträningen eller handla mjölk som alltid verkar vara slut hemma hos oss:)

Vardagen är något jag älskar! Att ha rutiner, att äta bra vällagad mat, att finnas där vid läxläsning och godnattsaga, att dricka mitt citronvatten på morgonen och att beta av mina jobbprojekt mellan kaffepauser o telefonmöten.

Därför är det extra lyxigt att hitta verktyg för att njuta när njutning finns . Att vilja uppleva den sanna, långsiktiga lyckan som iaf jag hittar i människor jag älskar, natur, middagar och träning.

Hoppas av hela mitt hjärta att du kan hitta din lycka såsom den kan få pirra i varenda cell som du önskar!

Ha en fin start på veckan goding!

Bjuder på lite bilder från helgen i Cph, vandring i Hovs Hallar , middag på Papas och söndagens långa cykeltur i vårt vackra Bjäre!

Massa kärlek!

/Ida

Mina vänner överraskade mig med att ha bokat in två klasser på Repeat i Cph på fre morgon 07:00. Blev jag glad? Lööv!

Vi vandrade från Kattvik till Hovs Hallar. Halvvägs fikade vi och barnen var så duktiga!!

På kvällen tog vi en middag på Papas nere i hamnen. Jag har en bralla från Stylein, top från Ganni , ( båda från ifjol) väska Celine o skinnjacka (12 år gammal)

Se så vackert! Passerade färskpotatis i högar, vidsträckt rapsfält och sparrisen som ståtligt plockades för hand i åkern.