Godmorgon gänget!

Efter en kass natt vaknar jag ändå pirrig och förväntansfull på vad helgen ska ge mig. Snarare också vad jag ska ge åt helgen… Yoga är en så stor värld att ni anar inte! En tror en kan något så kommer det mer och man känner sig heeeeelt lost….. Lite där är jag nu… Får se hur det känns om tre dagar…:)

Igår unnade jag mig en mysjogg i skogen vid lunch. Jag har så gaaaaalet mycket just nu att jag egentligen inte ens hinner det… Jag bara tar mig tiden. För jag vet hur mycket bättre jag mår och hur mycket mer jag orkar om jag prioriterar den biten.

Igår var det en blöt skog med ömsom små sjöar ömsom snöblask i spåret. Fick springa runt och ta en annan runda för vissa partier var verkligen som ett mindre hav:):)

Det regnade, var blaskblött och kallt men herrrrregud så bra det känns efteråt! SÅ värt det. Alla gånger! Så jag kunde sitta plugga hela kvällen tills ögonen slocknade…

Nu stänger jag in mig i yogans värld hela helgen!

Puss o kram!

/Ida