Nu släpps platserna till höstens Bjertorp Bootcamp! Wohoo!

Vi ska välta däck, springa i skogen, freepower-svettas och yoga oss mjuka innan vi åker hem. En söndag den 12 november på Bjertorp Slott utanför Vara . Ljuvlig miljö att bli lite sketen i =)

Vi kommer att samlas 09:45 för att köra igång första passet 10:00. Vi kör ute- oavsett väder så kläder efter väder=) Sedan går vi in i värmen och byter om till torra kläder och sätter oss till bords för en ljuvlig slotts-lunch. På utvald plats beger vi oss för att Freepower- dansa oss svettiga igen. Efter den klassen använder vi värmen och yogar oss mjuka innan vi säger hej-då och dagen avslutas 15:00. En sån där lagom skön söndag. En borde ju alltid välta däck samtidigt som en äter på slott =) Älskar kontrasterna i detta upplägg. Vi har gjort det förr och kommer göra det igen. Alltid glada miner efter. Något möra, lite smutsiga men med en skön känsla i både kropp o knopp.

Anmäl dig NU för att få din plats! ALLA är välkomna. Tjejer, killar, damer, herrar och allt däremellan. (Dock rek jag 16 års-gräns för att palla de tuffa passen.) På förmiddagspasset finns två val- ett för dig som inte vill hoppa eller springa och ett för dig som är skadefri och vill känna på en rejäl utmaning.. =)

De 20 första får en vattenflaska och mössa från Röhnisch !

HÄR anmäler du dig. Hoppas vi ses!

Kram Ida