Ser tillbaka lite på hösten som varit och inser att den varit tuff på många vis. Dels privat att sörja de vi förlorat och dels väldigt mycket jobb.  Nu när jag bestämt mig för att varva ner inför jul och faktiskt inte boka fler projekt under december utan bara avsluta året och planera inför nästa.. Så inser jag att tempot varit ganska högt ändå…

Ska göra en ordentlig summering längre fram i december så ser vi.. =)

Hursomhelst inser en ju mer och mer vad som faktiskt betyder något då. Det är inte alla snygga väskor, välsvarvade ben eller dyr kaffekopp… Även o jag faktiskt gillar det också.. Så är det ens egen hälsa och de som älskar en mest som faktiskt är viktigast. Gång på gång påminns jag om hur lyckligt lottad jag är som har 2 friska barn och en man som jag efter snart 18 år, fortfarande avgudar.

Söndagen påminde mig särskilt om detta. Jag beslutade mig för att vara helt ledig från lunch och framåt. Bara vara med mina 3 och njuta av årets mysigaste månad. SÅ påfylld av energi och kärlek ändå in i hjärteroten… =)

Idag ska jag njuta av Gangstersesssans julspel ! Min favoritdag under julen är Lucia! Idag och imorgon är jag extra lycklig! =)

Ha en fin tisdag raringar!

Kram Ida

 

I söndags sken solen i vara. Det blev bus med pulkor sedan var choklad och lussebullar utomhus.

Nöjd kille… =)

Älskar fika dessa små troll.. =) Att vi fikar socker en söndag hör till ovanligheten dock. Därav lyckan i deras ögon.. =)

Visst är det vackert med den ljusa snön som lyser upp?

Så fort snön kommer är det lätt att aktivera aktiva barn… Ut me dom bara!