Hallå gänget!

Hoppas er helg börjat toppen!

Igårkväll var jag och mina smågos ensamma för Hunken var på middag med affärsbekanta. Charlie hade första fotbollsträningen med Båstad GIF och han ville absolut inte gå hem när träningen var slut..:)

Sedan lagade jag kalkonstroganoff med blomkålsris och grönsaker. De åt faktiskt lite grand men sen fick jag ge dem en macka när de inte gillade blomkålen ..:) Men de har blivit så bra på att äta spenat! Jag började att ge dem ett blad, sedan två osv… Nu äter dom en hel näve. De älskar det inte men de äter det. Jag berättar om hur bra bränsle det är för kroppen och de vill ju ta hand om sina små kroppar. Duktiga gos!

Sedan gjorde jag melonmix och vi myste i soffan . Älskar när vi är alla fyra men det är också väldans mysigt att få ha dem för sig själv ibland…:)

På posten igår kom en present!

När jag pluggade till PT var Johanna Toftby en av mina klasskamrater! Där lärde vi känna varandra och fann tyckte under en lektion när vi båda insåg att vi var gamla buggare.!! Haha! Jag ÄLSKAR att bugga! Å herregud vilken bra träningsform det är! Blir helt slut efter en dans! Älskar när det är bugg på ett bröllop eller liknande! Kastar av mig klackisarna och svänger gärna runt!:) Så detta glädjens dans hade vi gemensamt och även vår västgötska och yvighet! 🙂 Båda färgstarka , energiska och pratglada !

Att nu få ta del av hennes berättelse är fantastiskt!

Redan läst halva boken och den är både fängslande och matnyttig! I slutet bjuder hon på recept och träningstips likväl som hon i hela boken bjuder på sig själv! En genuint härlig kvinna som förtjänar ALL framgång hon skapat för sig själv! Imponerande och starkt!

Om du är sugen på boken går den att förhandsbeställa HÄR .

Ha en fin helg nu hörni!

Jag ska ta med familjen på bio!

Puss o kram!

/Ida