Är ytterst priviligerad med en hel drös vänner…. Alltså jag har så många fina människor i mitt liv att jag knappt tror det är sant… Alla olik varandra med ändå kärleksfulla på sina olika sätt.

Jag känner att jag i vuxen ålder även vågat fasa ut de som inte ger energi utan tar. De vännerna där kemin bara inte stämmer … Behöver inte vara fel på dem eller mig utan vår kemi stämmer bara inte… Så jag behöver kämpa för att trivas i sällskapet. Det tycker jag att livet är för kort för… En ska må gött! Så mycket en kan!

Igår bjöd vi hem nyfunna vänner på lunch. Helt helt magisk kemi och skratten avlöser varandra varje gång vi ses! Början på en förhoppningsvis lång vänskap med massa kul tillsammans!

Se till att omge dig med människor som ger. Inte de som tar.

Massa kärlek till dig och ha en magisk lördag!

Jag ska på Yogaworkshop!

Chip o hej!

Puss Ida

Dukning ala Ida!

Tallrikar drejade av Hunken. Fina va?:)

Alla hjälper till!:) Charlie är ljusansvarig

Hunken kockar alltid när vi ska äta gott:)

Allt han lagar blir magiskt!