Nämen Goddagens sköna böna!

Hoppas din helg är precis som du vill att den ska vara❤️

Vi har haft en ljuvlig helg so far och idag ägnas dagen åt lite jobb sedan besök i kyrkan för att hedra de vi mist under året som gått. Jag har inte skrivit så mycket om det här på bloggen eller instagram men vi har mist både min älskade mormor, min morfar och Daniels mamma….:(….

Det har varit ett tufft år att tackla all sorg samtidigt som vi haft massor av jobb och även behövt vara starka åt barnen. Så nästa år kommer bli lätt jämfört med detta.. Det stärker en ändå att genomlida sorg. Den tar olika faser liksom…

Hursomhelst är det ju så att vi båda är egna företagare och kan pausa eller dra ner tempot lite men inte helt stänga av… Det är vi som ser till att våra respektive verksamheter går runt.

Jag har jobbat varje , och då menar jag varje dag, i snart 3 år sedan jag startade WISP. Även om det inte är fulla dagar är jobbet med mig hela tiden. Blogg o instagram drivs av mig och endast av mig…. Det är mer än att bara skriva nåt… Sedan är jag både marknadschef , ekonomiassistent , projektledare, förhandlare etc etc… Det kräver sin hjärngympa 24/7 och att alltid vara på tårna. Gudskelov har jag mina små knep för återhämtning och att försöka stänga av korta stunder.

hursomhelst ska jag inte klaga. Jag har valt detta. Jag älskar mitt jobb. Jag skulle kunna jobba myyyycket, mycket mer om jag inte haft familj. De där 3 där hemma är min allra största prioritering.

En annan som jobbar och har jobbat mycket genom åren är min vän Karin Dahlin Gunterberg. Hon äger och driver dbkd. Ni vet de snygga krukorna, bubbelbaden och betong-tomtarna…:) Hon finns numera på flera butiker runt om i landet. Där hon är idag var hon inte när hon startade. Hon har, med små medel och liten fantastisk personalstyrka, lyckats skapa ett oerhört framgångsrikt företag med hjärta o kärlek! SÅ stolt över min vän och jag vet hur hårt hon jobbat och jobbar för hennes ”bebis” vid sidan av hennes fina familj med två små barn. Gå gärna in o kolla på deras hemsida för att få inspiration! HÄR

Ha en skön söndag och njut av livet!

Varm kram o kärlek!

/Ida

succé – krukan Cloudy!

Bubbelvasen! Alla buketter blir vackra i den!